<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d6233683913807615591\x26blogName\x3dreality+of+rara\x27s\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLACK\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttp://kisahbudakriangg.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://kisahbudakriangg.blogspot.com/\x26vt\x3d-1885407216345666507', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Thursday, November 12, 2009



khamis ; 12 november 2009

tengah syoksyok tidur, tibatiba tersedar sebab handphone bergegar NGETTNGETT HAHA tekejut akak! message masuk laa weyh! rara tak baca that message tau. rara bangun dalam keadaan sedar tak sedar uhh, bangun than tanya akak ' ehh dah pukul berapa? '
akak pon jawab lahh ' 4 '


rara ; ehh dah lambat ea?
akak ; lambat kemana?
rara ; passal dah cerah ni?
( sambil tengok tingkap dapur yang terang benderangg uhh )

akak ; kau ni kenapa?
rara ; mesti tak dapat pergi sekolah kan
akak ; heiii! gilla ehh HAHA
rara ; hari ni cuti ke?


lamalama akak malas nak layan. rara sambung tidur HAHA nak tau kenapa dengan rara sebenar nya?


HAHA rara ingat rara dah lambat p sekolah andd rara ingat hari nii hari jumaat last sekolah HAIH malu HAHA

♥ When you think of happiness, I hope you think of me.
10:38 PM

Tuesday, November 10, 2009



isnin ; 9 november 2009

tergerak hati nak tengok myspace someone nii. bukakbukak tengok dia tukar new default laa. wuu bajet kaya HAHA ha and dia baru jee update status and mood. waa rara apa lagi, mengepoh laa HAHA nak tahu apa si budak ni tulis? ha nii haa


' status said : hoi cia, ko sedar la sikit ko buruk, muka ta siap, bontot macam babi, sebelum mengata aku, tengok cermin dulu r bodoh! dasar bohsia. num dia 012*******
mood : benci s******* babi '


actually yang ** tu tak ada pun. dia tulis penuh num and nama kawan rara sorang nii. biadap kan perempuan ni? cukup baik rara tak kacau hidup dia. orang tak kacau hidup dia, dia pulak mahu kacau hidup orang. apa jenis manusia lanii. tak paham betol HAIH

♥ When you think of happiness, I hope you think of me.
2:34 PM

Sunday, November 8, 2009



sabtu ; 7 november 2009

OUH satu harii suntok mejengket tanpa henti HAHA best gilla. malam p rumah aunty sematamata nak tido HAHA lamalama baring ta boleh tido pulak. bangun then tengok upinipin geng uhh kat bilik. kat luar punye lahh riuhrendah suara beruk jeritjerit tengok BOLA HAHA geramm jea an. habis jea bola keluar bilik tengok bola. huh! buat hati panas jea dengan KELANTAN tuu. kalah buat cara kalah la weyh! ta perlu laa bakarbakar stadium ke baling mercon ke. sekali kena BOM tempat ko baru rasse! grr! fuck klateyy HA-HA-HA idop nogorisemillannnnnnnn!




♥ When you think of happiness, I hope you think of me.
2:55 PM

Friday, November 6, 2009



jumaat ; 6 november 2009

bosanbosan. hujanhujan. tunduk nak amek barang tetibe menjerit HAHA kaki burok syakk! ada setitik duatitik tigatitik empattitik kudis hitamhitam. gatal pulak tu eee geram nye. ni semua angkara nyamuk dekat tanjung rambutan tu HAHA tanjung leman actlyy. yuunowatt, nyamuknyamuk kat sana besarbesar tau. sebesar babi hutan di sana. lepas ni dah tak boleh pakai short, pakai heels and macammacam lahh. lepas ni pakai jubah 24jam HAHA biar putih satu badan. kalah adibah nor AHAHA

♥ When you think of happiness, I hope you think of me.
5:04 PM

Thursday, November 5, 2009



khamis ; 5 november 2009

fucking shitt dude! hari yang memanaskan hati. grr. betolbetol punye sakit hati. musuh cari pasal. bajet bagos bajet kuat. sekali kene lempangg, berputarputar tengkok ko perempuan HAHA cakap belakang dia lah no 1 tade yang ke 2 dah. kalau berani mulot tu bukak la depan aku aku nak tengok jugak betape bussuk nye mulot ko tu kan. mesti bau longkang HAHA ee yuck! wtf! cukup baik aku ni sabar lagi an. kalau tak, memang nak rasa tangan aku kali ke 2 la ko. ko kena ingat, ko tu kecik je tade backup pon. kalau setakat membermember ko tu, aku jerit da pengsan. dan ko juga ta payah la bepurepure baik dengan aku. ko ta payah la mctmct aku ckp ' nice 2 see ur smile n call my name. gosh! dah lame ta dengar ' lah ape lahh! g mam muka ko perempuan! mamposs ta layan!

♥ When you think of happiness, I hope you think of me.
9:45 PM

♥ MYSELF ;


    ♦ dato' tahir's lovely daughter
    ♦ truely johorean
    ♦ secondary school
    ♦ january's birth

♥ TagBoard



♥ chatting lover

♥ Past